Partizan hoće još pojačanja iz Napretka?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan hoće još pojačanja iz Napretka?

Mediji su prethodnih dana najavljivali gotovo izvestan povratak Nikole Trujića iz Napretka u Partizan, ali izgleda da Trujić neće biti jedini koji će se iz Kruševca preseliti u Humsku.

Iako se ekipa Napretka još uvek bori za opstanak u Superligi i tek je očekuju mečevi baraža protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, čak dvojica igrača ove ekipe nalazi se na listi želja trenera Partizana Zorana Milinkovića.

Prva želja je već poznata, to je brzonogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nikola Trujić i očekuje se da će posle baraža njegov transfer u Partizan biti realizovan.

Međutim, ''Mondo'' je večeras preneo svoja nezvanična saznanja da je Partizan pokazao interesovanje i za levog beka Kruševljana Slobodana Uroševića.

Radi se o 21-godišnjem fudbaleru, koji je u Napredak došao iz beogradskog Rada i jedan je od igrača koji su sa omladinskom reprezentacijom Srbije pre dve godine osvojili titulu prvaka Evrope u Litvaniji.

S obzirom da je odlazak Vladimira Volkova izvestan, Partizanu je neophodno pojačanje na njegovoj poziciji. Danima se najavljivao povratak Marka Lomića, ali on ima ugovor sa Mordovijom i te priče su poslednjih dana utihnule.

Urošević je znatno mlađi, perspektivniji i utisak je da bi ga Partizan lakše angažovao nego Lomića.

Ipak, da sačekamo da prođe i taj baraž...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.