Partizan favorit protiv Voše u polufinalu Kupa Srbije

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan favorit protiv Voše u polufinalu Kupa Srbije

Finalni turnir Kupa Srbije u vaterpolu održava se u nedelju i ponedeljak u Bečeju.

U prvom polufinalnom meču sastaju se Partizan i Vojvodina od 18 časova, dok dva sata kasnije igraju branilac trofeja Crvena zvezda i kragujevački Radnički. Finale je na programu u ponedeljak u 20 časova.

I Crvena zvezda i Radnički u ovaj meč ulaze posle poraza. Beograđani su u regionalnoj ligi poraženi od Jadrana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dok su Kragujevčani u Ligi šampiona izgubili od Olimpijakosa.

"Tačno je da smo u rezultatskoj krizi. I Radnički i mi smo poraženi u prethodnim mečevima, Radnički je favorit i na papiru i u bazenu. Igramo za prvi nacionalni trofej ove sezone, zato ovaj meč ima izuzetan značaj", rekao je trener "crveno-belih" Dejan Savić. "Želimo da posle Kupa Evrope donesemo još jedan pehar u klupske vitrine i to moramo pokazati i u bazenu. Sa Zvezdom se nismo sastajali ove sezone, ali koliko će zbog toga biti teško nama, toliko će i njima. Sada razmišljamo samo o tom meču, a o finalu tek ako pobedimo“, rekao je Aleksandar Ćirić, kapiten Radničkog.

Partizan je porazom od Juga počeo takmičenje u Ligi šampiona, ali je favorit u meču sa Novosađanima.

"Jedina misao u ovom trenutku je da uđemo u finale. Nadam se da ćemo uspeti, jer meč za pehar nismo odavno igrali. Tražim od igrača da još ne razmišljaju o finalu, a kamoli o trofeju. Neće biti nimalo lako“, rekao je trener Partizana Vladimir Vujasinović.

"Čast nam je što smo u ovakvom društvu. Partizan je naravno favorit u polufinalu. Na nama je da pokažemo koliko smo napredovali, a videćemo za kakav rezultat će taj pristup biti dovoljan", rekao je direktor Vojvodine Kolja Lazor.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.