Partizan dovodi pleja iz PAOK-a

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dovodi pleja iz PAOK-a

Turbulentan period u Partizanu još traje, ali crno-beli moraju da se okreću sklapanju ekipe za narednu sezone u ABA ligi. Prvo pojačanje za vicešampina Srbije mogao bi da bude Leskovčanin Edi Sinadinovića, koji je prošle sezone igrao za PAOK.

Sinadinović ima 27 godina, igra pleja i izdanak je škole leskovačkog Zdravlja, gde je 2005. počeo da se bavi seniorskom košarkom. Put ga je dalje vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Mašinac iz Kraljeva, MZT Skoplje, Šibenik, AEK Argos, mostarski Zrinjski, Valgu iz Estonije, rumunske klubove Piteši i Mureš i na kraju za solunske crno-bele, gde je prosečno provodio u igri 17 minuta i za to vreme imao 7,2 poena po utakmici.

Partizan je ove sezone napustilo pola tima. Zbog nemaštine i loših igara, klub su napustili: Aleksandar Pavlović (Panatinaikos), Milan Mačvan (Milano), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Dragan Milosavljević (Alba), Boris Dalo (Antib, Druga liga Francuske), Bezbradica, Milutinović, a nejasan je status Milenka Tepića. Ako se tome doda da je Edo Murić povređen i da ga neće biti na početku sezone, jasno je u kakvim problemima crno-beli kreću u novu sezonu.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.