Partizan dovodi i novog golmana, posao pri kraju?!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dovodi i novog golmana, posao pri kraju?!

Kako sada stoje stvari, Bojan Šaranov će dobiti još jednog ozbiljnog konkurenta za mesto prvog golmana Partizana!

Iako crno-beli na aktuelnim pripremama imaju trojicu čuvara mreže - Šaranova, Jovičića i Kljajića, izgleda da će možda već sutra angažovati i još jednog golmana!

Naime, dok navijači Partizana iščekuju dolazak Brazilca Leonarda ili novog štopera, večeras su ''Novosti'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenele svoja saznanja da će crno-beli biti jači za dosadašnjeg golmana Čukaričkog Nemanju Stevanovića!

Odlični golman je od uprave ''Brđana'' dobio ''zeleno svetlo'' da ovog leta promeni sredinu u slučaju povoljne ponude, a prema poslednjim informacijama, ona je već stigla iz Humske.

Pomenuti izvor navodi da su do konačnog dogovora ostali još samo detalji i da bi već u ponedeljak transfer mogao da bude i zvanično potvrđen.

Nemanja Stevanović ima 24 godine, a član Čukaričkog je još od 2012. Pre toga nastupao je i za BASK, a u juniorskoj konkurenciji nosio je dres Rada.

Partizan bi ovim transferom ''uzvratio udarac'' Čukaričanima, koji su pre par dana angažovali dosadašnjeg napadača crno-belih Ismaila Beka Fofanu, na koga, doduše, trener Tomić nije ni računao.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan - Još štoper i gotovo, ali ko odlazi?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 09:25

Kako je i najavljivano iz Humske tokom proleća, bez obzira na sve sumnje, Ivica Iliev i Ivan Tomić su uspeli da odrade još jedan odličan prelazni rok. Ostaje da se to potvrdi i na terenu od polovine jula pa nadalje...Da rezimiramo ono što je već urađeno - novi fudbaleri Partizana postali su: Nemanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.