Partizan dobija i 10. novajliju, a Tomić najzvučnija pojačanja seli na klupu!?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan dobija i 10. novajliju, a Tomić najzvučnija pojačanja seli na klupu!?

Utisak mnogih je da su posle uspešno odrađenog posla u zimskom prelaznom roku, u Humskoj ovog leta ''izgubili kompas'' kad je u pitanju igrački kadar. A posle velikih kikseva na startu nove sezone, neka od najvećih pojačanja će, izgleda, platiti ceh.

Dobro vam je poznato da su crno-beli ovog leta već angažovali čak devetoricu novajlija, u nadi da će se ekipa duže zadržati u Evropi i da će većina igrača iz nagomilanog igračkog kadra moći da dobije adekvatnu minutažu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Međutim, iako je Partizanov evropski put ovog leta bio suviše kratak, u Humskoj ne odustaju od angažovanja još novih igrača.

Naime, kako je preneo današnji ''Sport'', ponovo je aktuelna priča oko transfera golmana Nemanje Stevanovića iz Čukaričkog u Partizan, i to baš zahvaljujući činjenici da su i ''Brđani'' i crno-beli rano eliminisani sa evropske scene.

Podsetimo, prethodni zastoj je nastao jer je Stevanović nastupao za Čukarički u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali sada to više nije nikakva prepreka, pa pomenuti izvor navodi da bi u narednih dan ili dva sve trebalo da bude i ozvaničeno, a Partizan bi klubu sa Banov og brda trebalo da plati 150.000 evra obeštećenja, s obzirom da Stevanović ima ugovor do 2019. godine.

Ali, iako su pojačanja ovog leta u Humsku stizala ''kao na traci'' (Radin, Marjanović, Đuričković, Miletić, Radović, Janković, Đurđić, Ostojić, Leonardo), izgleda da će ih iz meča u meč biti sve manje u startnoj postavi.

Kako sezona odmiče, trener Tomić se sve više oslanja na stare snage, a pomenuti izvor navodi da će startna postava crno-belih narednog vikenda u Kruševcu protiv Napretka pretrpeti značajne promene u odnosu na prve tri utakmice u novoj sezoni.

Očekuje se da će kapiten Saša Ilić zaigrati od prvog minuta, da će se Radović preseliti na klupu, baš kao i neefikasni Nikola Đurđić, čije bi mesto trebalo da zauzme mladi Dušan Vlahović.

Takođe, moguće je da i indisponirani Brašanac izgubi mesto u startnoj postavi, a da Brazilac Leonardo protiv Kruševljana zaigra od prvog minuta, i to uz desnu aut liniju, a da bi se Janković preselio u sredinu.

U tom slučaju, postava Partizana u drugom kolu Superlige mogla bi da izgleda ovako...

Screenshot: footbaluser.com

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.