Partizan danas: Kljajić brani, Marjanović prvi put starter, Radović u špicu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2016, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan danas: Kljajić brani, Marjanović prvi put starter, Radović u špicu

Šaranov, Mihajlović i Đurđić izostaju protiv Rada (19 časova)

Treneri pišu i brišu, a navijači Partizana uzdišu. Otkako je počela sezona probali su svašta Ivan Tomić i Marko Nikolić i kako god okrenuli, šta god smislili, nije vredelo. Opet mora nešto da se menja, jer kad ekipa u osam utakmica pobedi samo dvaput jasno je da su rezovi neophodni.

Zato danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u sedmom kolu Superlige, Marko Nikolić šalje na teren stadiona u Humskoj 1 tim koji nikad nije igrao zajedno. Tim sa čak četiri bitne izmene u odnosu na prošli vikend kad je neuspehom protiv Spartaka produbljena kriza rezultata.

Prva rokada je na golu, pa će premijerno ovog leta mrežu Partizana čuvati Filip Kljajić. Dobio je šansu kako zbog loše forme dosadašnjeg prvog golmana Bojana Šaranova, tako i usled saznanja da je upravo Nikolić uticao na njegov dolazak iz Rada, gde ga je trenirao i veruje da se u njemu krije golman sposoban da odgovori izazovima u kritičnom trenutku.

Na megdan Radu (19 časova, TV Arenasport 1), koji je vezao tri pobede, stručni štab crno-belih poslaće odbranu nepromenjenu u odnosu na minule mečeve, što znači da će Gregor Balažic ipak biti starter, a Sedrik Gogua rezerva, uprkos činjenici da se štoper iz Obale Slonovače oporavio od povrede kolena i da su ga do pre dva dana u Humskoj projektovali u početnih 11.

MOZZART kvote--->>>>  Partizan – Rad 1 (1,35), X (4,50), 2 (8,50)

Najviše promena Marko Nikolić napavio je u veznom redu. Alen Stevanović će dejstvovati na poziciji desnog krila umesto Miroslava Radovića koji se seli u špic, Saša Ilić će na klupu, a njegovo mesto i ulogu kreatora igre preuzeće Saša Marjanović, dok će Leonardo da Silva Soza pokušati s levog boka da napravi akciju vrednu gola, pošto je odlučeno da Nemanja Mihajlović predahne za ovu priliku.

Novajlijama iz Radničkogi iz Brazila to će biti prvi put da su starteri u dresu Partizana.

Prekomanda Miroslava Radovića na mesto napadača nije novost, jer se iskusni fudbaler na toj poziciji našao i pre tri sedmice protiv Vojvodine i u pojedinim delovima mečeva sa Javorom, Čukaričkim i Spartakom. I ovoga puta imaće zadatak da što kvalitetnije sarađuje sa Valerijem Božinovim, najboljim timskim strelcem ove sezone, dok će – ako Partizanu nešto krene naopako – sa klupe šansu dobiti Nikola Đurđić, upravo uz Radovića i najveća razočaranje u očima Grobara od početka sezone.

Postoji mala verovatnoća da Nikolić u poslednji čas promeni ideju uigravanu na poslednjim treninzima, pa bi u tom slučaju Mihajlović bio starter umesto Alena Stevanovića, a Saša Ilić bi na mesto Marjanovića, međutim, svi su izgledi da će aktuelni osvajač kupa pobedu, koja bi mu osigurala dve sedmice mira tokom reprezentativne pauze, pojuriti u sledećem sastavu:

Klajić Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić – Everton – Stevanović, Marjanović, Leonardo Radović, Božinov.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NIKOLIĆEVO IZNENAĐENJE: Partizan sa nekoliko promena u timu napada Rad (SASTAVI) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2016

Od 19 časova na stadionu u Humskoj sastaju se fudbaleri Partizana i Rada u sedmom kolu Superlige Srbije.. . Trener Partizana Marko Nikolić odlučio je da za ovaj meč na klupi ostavi Nikolu Đurđića, a umesto njega u špicu zaigra dosadašnji ‘plejmejker’ Mire Radović.. Verovatno će to uticati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.