Partizan će igrati Evrokup

Izvor: TV Arena Sport, 21.Apr.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će igrati Evrokup

Upravni odbor košarkaškog kluba Partizan NIS u četvrtak je doneo odluku da crno-beli, po cenu suspenzije, naredne sezone igraju u Evrokupu.

Sportski direktor KK Partizan NIS Dragan Todorić jutros je najavio da klub iz Humske neće menjati svoje ranije opredeljenje za igranje u Evrokupu, što je tokom popodneva potvrđeno na sednici Upravnog odbora.

Članovi Upravnog odbora KK Partizan NIS u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << su odlučili da se klub u narednoj sezoni takmiči u Evrokupu po cenu najavljene suspenzije iz domaćih takmičenja!

KSS je pre nekoliko dana najavio suspenziju za klubove koji se usprotive njegovom mišljenju i želji, ali to Partizan i ne brine mnogo. Jedino domaće takmičenje iz koga Partizan može da bude izuzet jeste Kup Radivoja Koraća, doduše, mogući su još neki vidovi sankcija (registracija igrača...).

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.