Partizan bira predsednika uz direktan prenos! (16.30) (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bira predsednika uz direktan prenos! (16.30) (video)

Fudbalski klub Partizan u utorak će dobiti novog predsednika, a sva dešavanja sa izborne Skupštine u SC Teleoptik u Zemunu biće uživo prenošena.

Vicešampion Srbije u utorak bi trebalo da dobije novog predsednika pošto će izborna Skupština biti održana u SC Teleoptik u Zemunu sa početkom od 17 časova.

Verujemo da su ljubitelji fudbala već upućeni u sva dešavanja koja su prethodila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izboru novog predsednika Partizana, pa nam posle svega ostaje da konstatujemo ko su kandidati za prvog čoveka kluba.

Delegati Skupštine fudbalskog kluba Partizan, njih 65, u utorak će moći da daju svoj glas Ivanu Ćurkoviću, bivšem predsedniku crno-belih i čoveku koji je u poslednjih nekoliko meseci obavljao funkciju vršioca dužnosti prvog čoveka Partizan, dok će kao opozicioni kandidat na izbore izaći Nenad Bjeković.

Tokom jučerašnjeg dana javnosti se obratio bivši generalni sekretar kluba Žarko Zečević o čemu ste više mogli da čitate OVDE, a bilo je reči i o pismima koje je Nenad Bjeković uputio ministrima Unutrašnjih poslova i Omladine i sporta ukazujući na to da se u Zemunu spremaju incidenti.

Pravo glasa na izbornoj Skupštini imaće 65 delegata, a interesantno je i to da će, prvi put od kada se održavaju izbori u srpskim fudbalskim klubovima, biti obezbeđen i direktan prenos!

Ekipa TV Partizan obezbedila je direktan prenos iz SC Teleoptik u Zemunu sa početkom od 16.30 pa će navijači Partizana imati tu privilegiju da uživo prate dešavanja na izbornoj Skupštini što je za svaku pohvalu.



Ostaje da se vidi kako će glasati delegati iz aktiva društveno-sportskih radnika i bivših igrača i radne zajednice, a podsećamo da će pet glasova stići od strane predstavnika navijača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.