Partizan - Uprava ispunjava sve želje, još Sale da se izjasni...

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Uprava ispunjava sve želje, još Sale da se izjasni...

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić još uvek nije najavio kraj uspešne karijere, ali u upravi Partizana su već spremni i za taj trenutak.

Iako je zašao i u 39. godinu života, značaj Saše Ilića za ekipu Partizana, bez obzira na minutažu koja je sve skromnija, i dalje je ogroman.

Podsetimo, tokom aktuelnih priprema se na tu temu oglašavao i napadač crno-belih Valeri Božinov koji je istakao da je upravo legendarni kapiten crno-belih jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razloga zbog čega on ne želi tako brzo da napusti Partizan i pored najava njegovog transfera.

I brojni navijači Partizana žele da kapiten ''igra još malo, jer je Sale samo jedan'', a kada Ilić bude rekao ''dosta'', uprava će mu ponuditi više opcija za ostanak u Partizanu, na nekoj drugoj poziciji.

To je u razgovoru sa novinarima na Kipru potvrdio i generalni direktor kluba Miloš Vazura.



''Ilić može da bira šta će da radi u budućnosti. Na njemu je da odluči da li će da nastavi da igra, da bude trener, ili da se preseli u deo sportskog sektora.

Partizan će da mu izađe u susret za bilo koju funkciju koju bude želeo da obavlja. Razgovaraćemo na tu temu i on će reći šta želi. Sa legendom kluba i ne može drugačije'',
poručio je Vazura.

Dakle, Sale je na potezu, a ovo je prilika da se i navijači izjasne - gde bi najviše voleli da vide Sašu Ilića kada jednog dana bude ''okačio kopačne o klin''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.