Partizan - Umesto Cvetinovića, stiže Ostojić!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Umesto Cvetinovića, stiže Ostojić!

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da angažuje Dušana Cvetinovića ali je vrlo brzo pronašao alternativno rešenje i realizovao transfer dosadašnjeg štopera Čukaričkog.

Vicešampion Srbije želeo je da angažuje štopera Haugesunda Dušana Cvetinovića ali se stručnom štabu i sportskom direktoru nije ispunila želja.

Nakon što je postalo jasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan neće moći do svoje primarne mete, sportski direktor Ivica Iliev poručio je da crno-beli nisu pod pritiskom jer u svojim redovima imaju igrače koji mogu da pokriju poziciju levog štopera.

Na kraju su se u Humskoj ipak odlučili za angažovanje novog štopera, a "Novosti" prenose da je u petak dogovoren transfer dosadašnjeg prvotimca Čukaričkog.

Iskusni štoper Bojan Ostojić (32) potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima pa će Partizan na kraju ipak pojačati konkurenciju na poziciji centralnog beka.

Bivši štoper Čukaričkog karijeru je počeo Sevojnu, a kasnije je nastupao za užičku Slobodu, kragujevački Radnički, BASK i Voždovac.

Šef stručnog štaba Ivan Tomić sada na raspolaganju ima Sedrika Goguu, Bojana Ostojića, Gregora Balažica, Nikolu Milenkovića i Miladina Stevanovića, a po potrebi na štoperskom mestu mogu da igraju još Ivan Bandalovski i Nemanja Miletić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.