Partizan - Još štoper i gotovo, ali ko odlazi?

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Još štoper i gotovo, ali ko odlazi?

Kako je i najavljivano iz Humske tokom proleća, bez obzira na sve sumnje, Ivica Iliev i Ivan Tomić su uspeli da odrade još jedan odličan prelazni rok. Ostaje da se to potvrdi i na terenu od polovine jula pa nadalje.

Da rezimiramo ono što je već urađeno - novi fudbaleri Partizana postali su: Nemanja Miletić (Javor Matis), Saša Marjanović i Petar Đuričković (Radnički Niš), Nikola Đurđić (Augsburg), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Miroslav Radović (Olimpija), Marjko Janković (Olimpijakos, pozajmica) i Milan Radin (Voždovac).

Prema poslednjim informacijama, sve je završeno i sa Brazilcem Leonardom koji bi crno-belima trebalo da se priključi ove sedmice, a sinoć se pojavila i informacija da će se Partizan pojačati i na poziciji golmana, pošto se vode završni pregovori sa Nemanjom Stevanovićem iz Čukaričkog.

Ni to nije sve, a ono što je najneizvesnije u ovom trenutku jeste ko će biti novi štoper Partizana. Proteklih nedelja su se najavljivali Dušan Cvetinović, pa onda i Dosa Žunior, ali današnji ''Sport'' pominje i još dva dobro poznata imena koja su u konkurenciji.

U pitanju je iskusni, 32-godišnji štoper Čukaričkog Bojan Ostojić, kao i njegov vršnjak Nemanja Tubić, štoper norveškog Haugesunda, koji se i tokom ranijih prelaznih rokova pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana i kome ugovor sa Norvežaniima ističe krajem godine.

Očekuje se da ovih dana trener Tomić razreši i tu dilemu i donese odluku o novom štoperu, ali se postavlja pitanje i hoće li neko otići iz Humske posle ovoliko pojačanja ovog leta.

Za sada su se sa Partizanom rastali igrači na koje trener Tomić više ne računa, poput golmana Živka Živkovića, zatim napadača Fofane, ili štopera Marka Jovanovića, Miloša Ostojića, ali za očekivati je da do krfaja leta ode još neko od aktuelnih prvotimaca, kako bi se i klupska kasa malo popunila.

''Favoriti'' za odlazak, za sada su napadač Valeri Božinov, zatim zamenik kapitena Darko Brašanac, a od juče i golman Filip Kljajić, ukoliko se sa Nemanjom Stevanovićem uspešno završi posao. Takođe, pominjalo se i ozbiljno interesovanje Galatasaraja za najboljeg fudbalera crno-belih Nemanju Mihajlovića...

''Nemamo nijednu konkretnu ponudu za naše fudbalere, iako ima interesovanja. Uvek je tako kada se igra veliko takmičenje kao što je Evropsko prvenstvo. Jednostavno, tada nastane zastoj na tržištu, ali verujem da ćemo uskoro imati konkretnija dešavanja'', poručio je Iliev u izjavi za ''Sport''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.