Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: Idemo na sud ako treba

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je spreman da na svaki način zaštiti svoje interese.

Partizan se oglasio poslije zahtjeva FIBA Evropa da KSS suspenduje ’crno-bijele’ zbog odluke da igra Evrokup.

Predsjednik KSS Dragan Đilas odgovorio je FIBA da je nacionalni savez ranije donio odluku da suspenduje sve klubove koji budu igrali Evrokup, ali je i čelnike evropske organizacije upitao kakva je budućnost košarke u Evropi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"U ovom trenutku, Partizan nije dobio odluku o suspenziji u zvaničnoj, pisanoj formi. Ipak, kako stvari sada izgledaju, to će se prije ili kasnije dogoditi. U tom slučaju, naš pravni tim će pažljivo sagledati sve odredbe eventualne suspenzije, nakon čega će biti donijeta odluka o tome na koji način ćemo potražiti zaštitu svojih interesa, uključujući i odlazak na sud", rekao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić.

Partizan je naveo da se pridružuje tim pitanjima.

"Čvrsto smo uvjereni da su i pravo i pravda na našoj strani, kao i na strani svih klubova koji su u ogromnom broju odabrali da učestvuju u Evrokupu. Smatramo da bi jedino ispravno rješenje bilo da se odustane od politike kažnjavanja na ovaj način. Ali, i ako do toga ne dođe, bićemo spremni da zaštitimo svoje interese", rekao je Todorić.

Izvršni direktor KK Partizan NIS Mlađan Šilobad predstavljaće klub 7. jula u Barseloni, na žrijebu za grupnu fazu Evrokupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.