Partizan: FMP motivisan, nema prostora za potcenjivanje

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan: FMP motivisan, nema prostora za potcenjivanje

Trener košarkaša Partizana Aleksandar DŽikić je rekao danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv veoma motivisane ekipe FMP-a, ali je dodao da su crno-beli potpuno spremni za prvi meč polufinala Superlige.

 - Čeka nas motivisan rival koji ima jasnog predvodnika u organizatoru igre, koji iza sebe ima dugogodišnju saradnju sa trenerom, a to uvek daje dodatni kvalitet. To je skakački agresivna ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa puno poena koje postižu u ranoj fazi napada. Mi polufinale dočekujemo gotovo 100 posto zdravi i spremni da uradimo sve što je potrebno da bi smo se plasirali u finale - rekao je DŽikić za klupski sajt.

On je naglasio da neće potceniti FMP i da Partizan mora od starta utakmice da nametne svoj ritam.

- Sigurno nećemo potceniti protivnika, nema mesta za "lako ćemo" razmišljanja. Ne sme se tako ući u duel sa njima, koji iza sebe imaju dobru sezonu i nikakav imperativ pobede. Potrebno je da uradimo više na parketu, uspostavimo ritam i način igre koji nama odgovara - rekao je strateg crno-belih.

On je dodao da je FMP dobro popunjen na svakoj poziciji.

- Dosadašnjim igrama u KLS smo izborili pravo domaćinstva u polufinalu i veoma smo zadovoljni zbog toga. Naš protivnik je ozbiljna organizacija, ima punu rotaciju u sastavu, potpunu formaciju sa dva igrača na svakoj poziciji. Sastav im je krcat momcima koji su prošli reprezentativne selekcije, a ovo polufinale za njih praktično znaci prijemni ispit za sastav evroligškog predstavnika ABA lige - zaključio je DŽikić.

Prva utakmica polufinalne serije Superlige Srbije između Partizana i FMP-a na programu je u subotu od 18 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džikić: FMP je ozbiljna organizacija, njima je ovo prijemni ispit za Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2016

"Sigurno nećemo potceniti protivnika, nema mesta za 'lako ćemo' razmišljanja", poručio strateg Partizana..Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegov tim očekuje teška utakmica protiv veoma motivisane ekipe FMP-a, ali dodao da su crno-beli potpuno spremni za prvi meč polufinala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.