Partizan - Da li je Džile pronašao slabe tačke Bešiktaša?

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Da li je Džile pronašao slabe tačke Bešiktaša?

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovim košarkašima neće biti lako protiv turskog Bešiktaša u utakmici Lige šampiona.

Partizan će u sredu gostovati Bešiktašu u drugom kolu Lige šampiona, a posle pobede nad Ludvigsburgom na početku takmičenja.

"Neće nam biti lako, ali ćemo probati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pronađemo slabe tačke Bešiktaša", rekao je Džikić za klupski sajt.

Džikić je naveo da je Bešiktaš "tim sa evroligaškim iskustvom", da je to iskusan sastav sa mnogo igrača koji mogu da igraju na više pozicija.

"Snažan, atletski tim koji je agresivan u skoku, sa puno igrača koji šutiraju za tri poena, puno igrača koji igraju dobro kada im se ostavi prostor, i tim s veoma dobro izbalansiranim napadom u kojem su jednako opasni sa spoljnih i unutrašnjih pozicija.

Očekujemo da u odbrani igraju sa dosta preuzimanja i da budu agresivni u odbrani od 'pik end rola'", kazao
je Džikić.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 u Istanbulu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prvi poraz Partizana: Havarija na Bosforu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016, 19:43

Beogradski crno-beli se solidno držali do finiša treće četvrtine, a onda potpuno spustili gard..Moralo je i to da se desi. Košarkaši Partizana doživeli su prvi u sezoni i to na gostovanju istanbulskom Bešiktašu u drugom kolu E grupe Lige šampiona. Bilo je 77:62 za turskog predstavnika u utakmici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.