Partizan - Bešiktaš 0:3

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Bešiktaš 0:3

Fudbaleri Partizana igraju protiv Bešiktaša u Ligi Evropa. Duel iz Humskemožete gledati u direktnom prenosu na našem Prvom programu.

22.20 - GOOOL! Ozjakup je precizan, velika greška odbrane Partizana, koja je dopustila Ozjakupu da prihvati loptu, namesti se i neometano šutira sa desetak metara.  

22.14 - Počeo je drugi deo igre.  

22.00 - Poluvreme u Humskoj, Bešiktaš vodi sa 2:0. 

21.59 - GOOOL! Demba Ba uvećava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost Bešiktaša. Izbegao je Senegalac ofsajd zamku i matirao Lukača za 2:0.



21.50 - Fantastičnu priliku propušta Andrija Živković. Tačnije Zengin je odlično zaustavio njegov udarac. Škuletić je probio po strani, uposlio Živkovića, koji je šutirao sa metar - dva od gola, ali Zengin refleksnom reakcijom "skida" loptu.



21.45 - Drinčić je šutirao iz slobodnog udarca sasvim solidno, ali je Zengin odbranio njegov udarac. 

21.42 - Nakon kontranapada Bešiktaša. Tore još jednom šutira sa ivice šesnaesterca, srećom, pogađa stativu. 

21.38 - Partizan polako preuzima inicijativu, ali za sada nema opasnijih napada. Drinčić je šutirao levom nogom sa ivice kaznenog prostora, ali golman Zengin nije imao poteškoća.  

21.28 - GOOOL! Veli Kavlak sjajnim udarcem sa distance donosi vođstvo Bešiktašu.



21.15 - Natopljen teren zadaje probleme igračima oba kluba, koji pokušavaju da izgrade poneku akciju, ali to teško ide. Najozbiljniju priliku imao je Gokhan Tore, koji je oprobao udarac sa dvadesetak metara, ali je Lukač odbranio.

21.05 - Počeo je meč u Humskoj. 

20.36 - Poznati su početni sastavi dve ekipe:

Partizan: Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, Stevanović, B. Ilić, Živković, Drinčić, Pantić, Lazović, Škuletić.

Bešiktaš:Zengin, Sivok, Franko, Ramon, Tore, Kavlak, Hačinson, Ozijakup, Ujsal, Ba, Šahan.

20.15 - Navijači Bešiktašapočeli sa incidentima, Žandarmerija reagovala.

20.03 -  Delagat i sudije obišli teren u Humskoj i odlučili da ima uslova za igru.

19.45 - Delegat utakmice između fudbalera Partizana i Bešiktaša zadovoljan je stanjem terena na stadionu u Humskoj, pa bi utakmica trebalo da počne u predviđenom terminu.

Delegat Roland Ospelt iz Lihtenštajna prošetao se terenom, koji je bio potpuno natopljen pošto je kiša u Beogradu padala ceo dan, i konstatovao da je trava zadovoljavajuća.

Ipak, konačnu odluku o tome da li će se igrati utakmica doneće italijanski arbitar Paolo Macoleni, kada sudije budu stigle na stadion.

19.39 - Prema nepotrvrđenim informacijama, konačna odluka o odigravanju susreta biće poznata 20 minuta pre početka meča.

18.05 - Utakmica između Partizana i Bešiktaša u Ligi Evrope je pod znakom pitanja zbog lošeg terena u Humskoj, a da li će meč biti odigran večeras znaće se do 19.00.

Kako su naveli u klubu, sudije večerašnjeg meča na stadion dolaze oko 18.30 i oni će tada odlučiti da li će utakmica biti igrana ili ne.

17.50 - Odigravanje meča između Partizana i Bešiktaša pod znakom je pitanja, pošto se teren nalazi u lošem stanju, kao posledica 24-časove kiše.

Konačnu reč daće sudija i delegat meča...

Trener Marko Nikolić veruje da crno-beli mogu do pobede nad kvalitetnim protivnikom iz Istanbula.

"Posle Totenhema, dolazi nam još jedan odličan tim. Turci imaju kvalitet da igraju i Ligu šampiona, što su pokazali protiv Arsenala u kvalifikacijama, ali i u nacionalnom prvenstvu, gde su lideri. Ipak, naš cilj je jasan i ne predajemo se bilo koji rival da je u pitanju. Daćemo sve od sebe, čak ići i preko granice gornjih mogućnosti", rekao je Nikolić uoči značajnog meča.

Kako je istakao, njegova ekipa dočekuje turski tim puna samopouzdanja, pogotovo posle pobede nad Crvenom zvezdom u večitom derbiju (1:0).

"Težićemo da odigramo još jedan dobar meč. Želimo da serija potraje što je duže moguće i borićemo se za pobedu do poslednjeg sekunda utakmice", poručio je Nikolić.

On je podsetio da crno-beli ove sezone beleže "vanredno dobre rezultate" i pozvao navijače da ispune stadion i pruže podršku svojim ljubimcima.

"Na sredini smo takmičenja u grupi, najteži je mogući protivnik, i ovaj meč određuju dalje ambicije. Želim da rasteretim ekipu, jer smo samim plasmanom u grupnu fazu ostvarili plan. Ovo su utakmice za uživanje", zaključio je Nikolić.

Trener Bešiktaša Slaven Bilić smatra da njegovu ekipu na stadionu Partizana očekuje težak i neizvestan meč.

"Mislim da će to biti velika utakmica. Situacija u našoj grupi je 'tesna', jer se na tabeli izdvojio samo Asteras. Imamo velika očekivanja, nadam se da ćemo biti u boljoj poziciji posle ove utakmice", izjavio je hrvatski stručnjak.

On je ocenio da Partizan ima kvalitetan tim.

"To je klub sa dugom tradicijom, nalaze se u dobroj formi pošto su zabeležili osam pobeda u nacionalnom prvenstvu. Ipak, i mo smo prvi u turskom šampionatu i ne smemo da budemo skromni. Idemo na pobedu", poručio je Bilić.

Utakmica 3. kola C grupe Lige Evrope između Partizana i Bešiktaša igra se večeras u Beogradu od 21.05.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Bešiktaš 0:4

Izvor: RTS, 23.Okt.2014

Fudbaleri Partizana igraju protiv Bešiktaša u Ligi Evropa. Duel iz Humskemožete gledati u direktnom prenosu na našem Prvom programu...22.22 - GOOOL! Novi gol Gokhana Torea, koji fantastično igra danas. Ba ga je odlično uposlio, Tore je pobegao štoperima Partizana i smestio loptu u mrežu Milana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.