PROVOKACIJA ZA CRNO-BELE: Nefči puštao Zvezdine pesme uoči meča sa Partizanom

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJA ZA CRNO-BELE: Nefči puštao Zvezdine pesme uoči meča sa Partizanom

BAKU - Čelnici Nefčija čine sve da isprovociraju fudbalere Partizana uoči revanš meča plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Poznato je da su navijači azerbejdžanskog kluba u sredu kamenovali autobus sa igračima Partizana.

Uoči početka utakmice domaćin je sa razglasa pustio navijačke pesme Crvene zvezde. Sa razglasa je odzvanjala pesma Đorđa Balaševića "Računajte na nas" u obradi pristalica Zvezde.

Partizan je u prvom meču pobedio 3:2, a slavio je i u revanšu s 2:1.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVIĐENA BRUKA: Azerbejdžanci nisu dali vodu igračima Partizana

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014

BAKU - Čelnici Nefčija obrukali su se na meču protiv Partizana u revanš duelu plej-ofa za Ligu Evrope, pošto u poluvremenu meča nisu gostima dali vodu za piće...Po završetku prvog poluvremena u Bakuu gde je temperatura iznad 30 stepeni fudbaleri Partizana su očekivali da ih u svlačionici sačeka...

Nastavak na Kurir...

(FOTO) VELIKA RADOST: Pogledajte slavlje u svlačionici Partizana zbog ulaska u Ligu Evrope

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014

BAKU - Fudbaleri Partizana izborili su ponovo plasman u Ligu Evrope...Crno-beli su ponovo jedini predstavnik Srbije u evropskim klupskim takmičenjima, a klub iz Humske na jesen očekuje još šest utakmica...Partizan je večeras u Bakuu nadigrao Nefči 2:1 u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.