Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U PARTIZANU: Poznato šta će biti sa klubom

Nakon neuspele skupštine od 24. maja, od danas je poznato šta će se dalje dešavati sa crno-belima.

Kako prenosi “Mondo“, FK Partizan će u narednom periodu predvoditi privremena uprava, odluka je Upravnog odbora JSD Partizan, na čijem čelu je Milorad Vučelić, član Radnog tela Partizana.
Kao osnov naveden je član 21 Statuda JSD Partizan:
– Ukoliko klub trajnije i grubo ne ispunjava >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << obaveze određene zakonom i ovim Statutom, Upravni odbor Društva može, dvotrećinskom većinom od ukupnog broja članova, doneti odluku o raspuštanju uprave Kluba i razrešenju zastupnika Kluba i imenovanju privremene uprave i zastupnika Kluba, do donošenja odgovarajućih odluka Skupštine Kluba”, stoji u članu 21.
Pored navedenog teksta, u ovom članu se spominej da Skupština mora biti održana u narednih šest meseci.
Privremenu upravu čine Radivoje Radinović, Mile Jovičić i Milorad Vučelić.
Ovo praktično znači da će delegati biti onemogućeni da sazovu Skupštinu, i da to može učiniti iskljičivo UO.
The post PROMENE U PARTIZANU: Poznato šta će biti sa klubom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvedene privremene mere u Partizanu: Na čelu i general!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016

Poslednja Skupština fudbalskog kluba Partizan pokazala je koliko nejedinstvo postoji unutar crno-belih - toliko da je malo nedostajalo da pojedinci iz dva tabora krenu da hvataju za gušu jedni druge.  ..Budući da nije bilo uslova da se sednica nastavi, ona je prekinuta, a najavljeno je njeno zakazivanje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Privremene mere u Partizanu, novi trio do daljnjeg vodi klub!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016

Prva konkretna posledica svega što se dogodilo na Skupštini kluba u utorak - nema više Radne grupe! Ivan Ćurković nije više na čelu kluba!..Posle skandalozne Skupštine Partizana, održane u utorak u ''Zemunelu'', kada nije izabrano novo rukovodstvo, danas je usledila reakcija JSD Partizan...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.