PROMENE U PARTIZANU: Đukić pravi rotacije pred Olimpijakos, svi očekuju Sumu

Izvor: HotSport.rs, 22.Jul.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE U PARTIZANU: Đukić pravi rotacije pred Olimpijakos, svi očekuju Sumu

Početkom sledeće nedelje, u utorak, crno-beli igraju duel koji bi mogao da im odredi dalji put u Evropi.

Dosta posla trenutno ima Miroslav Đukić koji mora da izvaga najbolja rešenja za početak Superlige.
U startnoj postavi protiv Mačve biće dvojica Miletića, a najskuplje pojačanje, Suma, na klupi. S tim što se njegov ulazak u igru očekuje danas.
Startuje i šampion, a sa nekoliko promena u timu, koji je eliminisao Budućnost, pošto u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u goste stiže Olimpijakos.
Promene u startnoj postavi Partizana su spremne. za večerašnju predstavu sa Mačvom, kako saznaje HotSport biće dva ili tri nova fudbalera.
Rotacije trenera Miroslava Đukića su deo taktike na početku sezone, a na klupu se seli Lazar Ćirković i u tandemu sa iskusnim Ostojićem igraće novajlija iz Vesterloa – Nemanja Miletić.
Verovatno sledi osveženje veznog reda ubacivanjem Pantića ili Jevtovića, a napred je moguća ultra ofanzivna opcija sa Tavambom, Đurđevićem i Leonardom, kojem je potrebno da uhvati takmičarski ritam.
Odlučeno je da najskuplje pojačanje Sejduba Suma prati meč sa klupe, a svakako će reprezentativac Gvineje dobiti priliku da debituje u Humskoj večeras.
FOTO: STARSPORT

The post PROMENE U PARTIZANU: Đukić pravi rotacije pred Olimpijakos, svi očekuju Sumu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.