PROCURELI NOVI DETALJI VREĐANJA: Evertonova supruga ocrnila Srbe i Švajcarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELI NOVI DETALJI VREĐANJA: Evertonova supruga ocrnila Srbe i Švajcarce

Strah u porodici fudbalera Partizana.

Rasističke uvrede navijača Rada prema fudbaleru Partizana Brazilcu Evertonu Luizu izazvale su veliki ođek širom Evrope, a najviše u Engleskoj. Brojni ostrvski mediji, poput Bi Bi Sija, Skaj Sporta, Independenta i ostalih izvestili su da je Everton zaplakao tokom uvreda sa tribina, a sa pričom je najdalje otišao Dejli Mejl jer je kontaktirao fudbalera i njegovu suprugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luanu.

Luana Everton otkrila je da njen suprug nije prvi put vređan na rasnoj osnovi, ne samo u Srbiji, već i Švajcarskoj gde je igrao pre Partizana, i to čak i van terena, kako je navela, u supermarketima, restoranima i ostalim mestima.

SVE MU SE SMUČILO: Drinčić PROGOVORIO posle velike frke na Banjici! (VIDEO)

- Tužna sam, osećala sam strah kada se kući vratio u suzama. Tako nešto se dešavalo i ranije, a moj muž voli da igra fudbal - rekla je Luana za Dejli Mejl.

Na njene reči se nadovezao prvotimac Partizana da mu je drago što je dobio veliku podršku navijača i da voli Srbiju.

SAMO ŠTO JE STIGAO U ZVEZDU: Viveiros je pružio podršku Evertonu, a on mu je ŠMEKERSKI odgovorio (FOTO)

- Nije mi prošlo kroz glavu da odem. Želim da pokažem da sam jači od ovoga - poručio je Everton.

O svim informacijama vezanim za rasne uvrede Evertonu i reakcije na sramotan čin pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.