Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA PARTIZAN: Bez dva napadača u Sloveniji

Jedan stranac stiže sutra, dok Kamerunac ima problem sa pasošem.
Ekspedicija Partizana je nešto posle 17 časova stigla u Portorož, a ekipa će biti u hotelu “Grand” do 26. januara. Crno-beli su, pored otpisanog Đurđića, te povređenog Vlahovića, na pripreme otišli bez tri fudbalera.
El Munir, najnovije pojačanje Partizana, nije dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vizu za Sloveniju pa će raditi individualno u Zemunelu, a sličan problem ima i Tavamba. Pored njih dvojice, odsutan je i Valeri Božinov, koji je operisao nepce i morao je da bude kod kuće dan duže.
Crno-bele očekuju dva treninga sutra, a prva provera sledi u nedelju protiv Kopra, od 15 časova.
 
The post PROBLEM ZA PARTIZAN: Bez dva napadača u Sloveniji appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan na pripremama bez Monira i Vlahovića!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2017, 00:56

Fudbaleri Partizana otputovali su na pripreme u Sloveniju, gde će boraviti do 26. januara, ali tamo će biti bez dvojice igrača...Novog pojačanja Mohameda El Monira koji još nije dobio vizu za Sloveniju, kao i Dušana Vlahovića koji je povređen...Takođe, na pripreme ne ide ni Nikola Đurđić...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.