Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJSKA UTAKMICA: Evrogol Adema Ljajića u stilu sadašnjeg svog trenera (VIDEO)

Torino naših Siniše Mihajlovića, Nikole Maksimovića i Adema Ljajića igrao je nerešeno sa “srpskom Benfikom”, a prelep pogodak postigao je Adem Ljajić.

Bod za zadovoljstvo oba tima. U megdanu “srpskih” klubova pobednika nije bilo 1:1, ali je srpski reprezentativac Adem Ljajić postigao spektakularan pogodak. Dete Partizana je u stilu svog sadašnjeg trenera Siniše Mihajlovića skinulo “pauka sa gola”. Pogledajte majstoriju Adema Ljajića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> (Izvor: YouTube/PFCSteamroller2)
Od naših reprezentativaca na terenu su bili Nikola Maksimović i Adem Ljajić za Torino i Ljubomir Fejsa za Benifuku.
The post PRIJATELJSKA UTAKMICA: Evrogol Adema Ljajića u stilu sadašnjeg svog trenera (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Golčina Ljajića za prvi trofej Torina pod Mihinim vođstvom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016, 08:04

Adem Ljajić očigledno nije pogrešio što je na kraju prihvatio poziv Siniše MIhajlovića da pojača Torino. Srpski reprezentativac bio je jedan od najzaslužnijih za to što su “bikovi” osvojili Euzebio kup...On je u 32. minutu duela sa Benfikom postigao prelep gol iz slobodnog udarca izjednačivši...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.