PREKID MEČA PARTIZAN – VOJVODINA: Mažić je zbog Grobara morao da povuče ovaj potez! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKID MEČA PARTIZAN – VOJVODINA: Mažić je zbog Grobara morao da povuče ovaj potez! (VIDEO)

Navijači Partizana počeli su u 69. minutu utakmice protiv Vojvodine da pevaju uvredljuvu pesmu na račun Novosađana ''pola Mađar, pola Ustaša'', zbog čega je arbitar Milorad Mažić prekinuo meč dok ona nije prestala.

Sve to trajalo je oko tri minuta, a u jednom momentu je  Mažić prišao Saši Iliću, verovatno da ga zamoli da smiri Grobare, ali je već tada ubrzo pesma zaustavljena i nije bilo potrebe da se reaguje.

Zatim je usledilo vređanje najboljeg srpskog arbitra povicima ''Mažiću, Ustašo''.

>>> Partizan – Vojvodina

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

“MAŽIĆU, USTAŠO”: Skandalozni povici Grobara za najboljeg srpskog arbitra! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017

Foto: Marko Todorović..Odmah po završetku utakmice Partizan - Vojvodina (1:0) na stadionu u Humskoj, navijači domaće ekipe uputili su uvrede sudiji Miloradu Mažiću...Najbolji srpski sudija dobro je odradio posao sa pomoćnicima, ali je u 69. minutu bio prinuđen da prekine meč zbog uvredljivih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.