Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVODOM OBELEŽAVANJA 70 GODINA POSTOJANJA: Arsović i Jakšić najbolji sportisti JSD Partizan

Reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i vaterpolista Nikola Jakšić proglašeni su za najbolje sportiste JSD Partizan za proteklu godinu.

Povodom obeležavanja jubileja, 70 godina od osnivanja JSD Partizan, priznanje za najbolju mušku seniorski ekipu pripalo je fudbalskom klubu crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dok je karate klub najbolji u ženskoj konkurenciji.
U konkurenciji juniora najuspešniji su fudbaler Andrija Živković i košarkašica Anja Dimitrijević, kod ekipa za najbolje su proglašeni muški vaterpolo klub i ženski košarkaški, dok je trener Andree Arsović, Dragan Donević, najuspešniji trener Sportskog društva.
Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu u Beogradu u nedelju uveče JSD i Fudbalski klub Partizan proslavili su vredan jubilej, 70 godina postojanja.
The post POVODOM OBELEŽAVANJA 70 GODINA POSTOJANJA: Arsović i Jakšić najbolji sportisti JSD Partizan appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.