POTVRĐENO: Peković prihvatio da bude predsednik Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Peković prihvatio da bude predsednik Partizana!

"Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana

Sada je sve jasno! Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković biće kandidat za predsednika crno-belih i na toj funkciji zameniće Predraga Danilovića koji je u avgustu podneo ostavku.

Radna komisija kluba na današnjem sastanku jednoglasno je predložila Pekovića za predsednika Partizana. Predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će biti i zvanično iznet pred skupštinu kluba na vanrednom zasedanju.

“Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba. Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana.

U narednom periodu radna komisija kluba nastaviće rad na zakazivanju Skupštine u skladu sa procedurom, ali se još ne zna tačan datum održavanja ovog skupa.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lovernj podržao Pekovića

Izvor: MVP.rs, 04.Sep.2015

Bivši košarkaš Partizana pružio je podršku jedinom kandidatu za predsednika crno-belih...U toku dana radna komisija je jednoglasno predložila Nikolu Pekovića za predsednika KK Partizan NIS. Sada sledi vanredno zasedanje Skupštine koja će doneti zvaničnu odluku...Žofre Lovernj, bivši kapiten...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.