POTVRĐENO: Peković kandidat za predsednika!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Peković kandidat za predsednika!

Na sajtu KK Partizan objavljeno je saopštenje kojim se potvrđuje vest MONDA da je Nikola Peković jedini kandidat za novog predsednika kluba.

Radna komisija, koja ima zadatak da pripremi vanrednu Skupštinu KK Partizan, na današnjem sastanku jednoglasno je predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika kluba, objavljeno je na sajtu Partizana.

Predlog će biti i zvanično iznet pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju.

"Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba. Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju. Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom", navodi se u saopštenju.

Šta da vam kažemo, osim... čitajte MONDO!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRĐENO: Peković prihvatio da bude predsednik Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2015

"Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana..Sada je sve jasno! Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković biće kandidat za predsednika crno-belih i na toj funkciji zameniće Predraga Danilovića koji je...

Nastavak na MozzartSport.com...

NAVIJAČI SU TO NESTRPLJIVO ČEKALI: Oglasio se KK Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2015

Grobari nestrpljivo čekaju vesti iz KK Partizan. Najavljivane su velike stvari za danas i pronalazak rešenja, Nikola Peković kao zamena Predragu Daniloviću…. .  . Oglasio se i Partizan na zvaničnom sajtu, na kojem piše sledeće:. ‘Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.