Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRDA SA KIPRA: Najbolji napadač Partizana odlazi, ali menja kurs

Jedan od najboljih igrača Partizana definitivno će otići iz Humske ove zime.

Kompletna rekonstrukcija šampiona Srbije ove zime. Kao što je najavljeno još pre nekoliko nedelja, a zatim u nekoliko navrata potvrđeno, Abubakar Oumaru će napustiti Partizan.
Tokom današnjeg dana stigla je informacija da je Kina definitivno njegova sledeća stanica, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali ne Čančun Jatai kako je u prvi mah i uistinu trebalo da bude, već će to biti kineski drugoligaš Šenžen, prenosi ‘Žurnal’.
Interesantno je da je drugoligaš Šenžen bio konkretniji i poslao bolju ponudu od člana Superlige Čančuna čiji je trener odnedavno postao bivši strateg Crvene zvezde Slaviša Stojanović.
Kako piše ‘Žurnal’, pitanje je trenutka kada će Abubakar Oumaru spakovati kofere i otići put Beograda, a zatim i Kine, odakle je 2008. godine i došao u Srbiju. Tada je igrao za Čangšu Ginde.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.