POSLE PORAZA OD CEDEVITE Božić: Jedna lopta nas je delila od iznenađenja

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE PORAZA OD CEDEVITE Božić: Jedna lopta nas je delila od iznenađenja

Trener košarkaša Partizana Petar Božić smatra da ih je jedna lopta delila da iznenade Cedevitu u Zagrebu, u 12. kolu ABA lige.

Crno-beli su posle dramatične završnice poraženi sa 75:72, iako su imali šanse za pobedu.

"Kad smo dolazili na utakmicu, znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje i rezultatima u ABA ligi, a pogotovo u Evroligi. Došli smo da odigramo dobru utakmicu. Tražili smo šansu i želeli smo da napravimo iznenađenje, a od njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nas je delila jedna lopta. Odigrali smo dobro u većem delu utakmice, što raduje", poručio je Božić.

I Čedomir Vitkovac misli da su dobro odigrali.

"Da smo i mi pobedili, mislim da to sigurno ne bi bilo nezasluženo. Po ko zna koji put nismo imali sreće. U završnici su neke lopte mogle da prevagnu i na našu stranu, ali raduje ova dobra igra", naglasio je Vitkovac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.