Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMEŠANA OSEĆANJA: Za koga će navijati Nemanja Gudelj u duelu Partizan-AZ?

Nemanja Gudelj sa zakašnjenjem je stigao na okupljanje reprezentacije, a jedno od prvih pitanja bilo je oko navijačke pripadnosti u meču 17. septembra.

Poznato je da je Nebojša, otac Nemanje Gudelja, bio veliki igrač i navijač Partizana, koji je nekoliko sezona nosio dres crno-belih. Navijački ‘pelcer’ preneo je i na svog sina koji je reklo bi se punu igračku afirmaciju stekao u AZ Alkmaru, odakle je stekao i poziv u reprezentaciju Srbije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i ostvario transfer u slavni Ajaks.
Zato će duel koji će već 17. septembra Partizan i AZ Alkmar igrati na stadionu u Humskoj za njega biti veoma specifičan.
- Za mene je to teška situacija. Biću neutralan, dok će otac sigurno navijati za Partizan – ostao je nedorečen Nemanja.
Nemanja Gudelj je dodao da Partizan nije bez šansi, iako dolazi iz poslednjeg šešira u žrebu, jer je AZ Alkmar odlaskom njega u Ajaks i nekoliko drugih igrača, nosioca igre, mnogo slabiji sada nego prošle sezone.
The post POMEŠANA OSEĆANJA: Za koga će navijati Nemanja Gudelj u duelu Partizan-AZ? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan - Rad će sačekati, posle pauze pravo na derbi!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015

Utakmica 6. kola domaće Superlige između Partizana i Rada neće biti odigrana 9. septembra iako je nakon prvobitnog odlaganja bilo planirano da baš tog dana dva kluba odmere snage u Humskoj...Prvenstvena utakmica između aktuelnog šampiona Srbije i ekipe Rada neće biti odigrana 9. septembra kako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.