Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJA: Mega dovela dvojicu Francuza

Nedavno je Partizan imao trojicu Francuza u svom timu, od naredne neće imati nijednog, ali će tandem iz Francuske imati Mega Leks.

Oni su doveli dvojicu mladih Francuza, Alfu Kabu i Timota Luvavua.
Kaba ima 19 godina, visok je 208 centimetara i može da igra krilnog centra i centra. Igrao je za Po Ortez, a  prošlog leta za reprezentaciju Francuske do 18 godina prosečno beležio 13 poena i 8,2 skokova na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evropskom prvenstvu.
Luvavu ima 20 godina, visok je 199 centimetara i igra kao bek ili nisko krilo. Igrao je Šarks Antiba i prosečno postizao 7,3 poena uz 2,5 skokova.
 
The post POJAČANJA: Mega dovela dvojicu Francuza appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.