Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA SA ‘DRUGE STRANE': Navijači Partizana zanimljivim transparentom ponovo pokazali veliku ljubav (FOTO)

Na utakmici 12. kola Košarkaške lige Srbije između Partizana i Vojvodine prema podacima sa sajta takmičenja okupilo se oko 1.500 gledalaca što je nešto više nego na prethodna dva ili tri meča.

Oni najverniji na svaki način pokazuju svoje bezgraničnu ljubav prema klubu, a večeras se na jednom delu tribina pojavio i zanimljiv transparent koji su postavili mladi navijači crno-belih
… sa one strane bodricu te Partizane??? pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << twitter.com/LM3ncjllVQ
— Grobarka (@ima1tim) May 30, 2015

“A kada odem, kad me više ne bude, sa one strane bodriću te Partizane”, piše na transparentu.
Klub se onim najvernijim odužio na zanimljiv način pošto će svi oni koji su večeras kupili ulaznicu i u četvrtak moći da uđu na meč 14. kola protiv Crvene zvezde.
The post PODRŠKA SA ‘DRUGE STRANE': Navijači Partizana zanimljivim transparentom ponovo pokazali veliku ljubav (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.