Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli bez ključnog igrača idu na noge Totenhemu

Fudbaleri Partizana na narednom meču Lige Evrope biće oslabljeni za sigurno neigranje jednog od najvažnijih igrača u rotaciji trenera Marka Nikolića.
Naime, jedan od najboljih fudbalera crno-belih, Nikola Driničić, sasvim sigurno neće igrati u meču 5. kola Lige Evrope na Vajt Hart Lejnu.
Zadnji vezni igrač Partizana, koji je propustio nekoliko poslednjih mečeva u Jelen Superligi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Srbije zbog problema sa leđima, sada se žali na povredu kolena.
Sreća u nesreći za Partizan jesu reči lekara koji su poručili da povreda, ipak, nije ozbiljnije prirode. Međutim, stručni štab crno-belih na put u London neće voditi iskusnog vezistu iz preventivnih razloga, pišu Novosti.
Ekspedicija crno-belih u Englesku kreće u sredu, a avion je ka ostrvu poleće u 10:20. Do kraja jesenjeg dela JSL crno-beli imaju gostovanje u Novom Pazaru, a kod kuće čekaju Borac iz Čačka.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NE IGRA PROTIV TOTENHEMA: Partizan otputovao, Drinčić ostao u Beogradu

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014

Fudbaleri Partizana otputovali su u London, gde će sutra uveče odigrati utakmicu petog kola C grupe Lige Evrope sa Totenhemom, a u poslednjem momentu odlučeno je da Nikola Drinčić ne putuje...Iskusni vezni igrač, jedan od najboljih fudbalera crno-belih ove sezone ima problema sa povredom kolena,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.