PAUNIĆ POJAČAO BUDUĆNOSTI: Poklopile su nam se ambicije

Izvor: Kurir, 18.Dec.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAUNIĆ POJAČAO BUDUĆNOSTI: Poklopile su nam se ambicije

Velika mi je čast što ću debi u dresu Budućnosti imati u nedelju pred publikom u Beogradu protiv Partizana, kluba gde sam započeo profesionalnu karijeru i igrao pet godina, rekao je srpski igrač

Srpski košarkaš Ivan Paunić potpisao je ugovor sa ekipom Budućnosti i predstavljaće veliko pojačanje Podgoričana u nastavku sezone u kojoj klub ima velike ambicije i u Evropi i u ABA ligi i u nacionalnom šampionatu.

Iskusni bek je sezonu počeo u Astani, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pre mesec i po dana je operisao slepo crevo, zbog čega je četiri nedelje bio van akcije.

-Podgoričani su ponudili odlične uslove i nisam se dvoumio. Veliko je zadovoljstvo što se posle toliko vremena vraćam u regionalnu ligu. Sjajan je osećaj što sam ponovo blizu kuće. Velika mi je čast što ću debi u dresu Budućnosti imati u nedelju pred publikom u Beogradu protiv Partizana, kluba gde sam započeo profesionalnu karijeru i igrao pet godina – rekao je Paunić.

Podgoričani su ušli u drugi krug Evrokupa, a u ABA ligi drže drugu poziciju. Dolaskom Paunića Budućnost je dobila veliku stabilnost u odbrani i novu snagu u napadu, pošto je prošle sezone bio drugi trojkaš španske ACB lige.

-Poklopile su nam se ambicije. Igraću jaka takmičenja u veoma kvalitetnoj sredini i verujem da će takva vrsta motivacije iz mene izvući najbolje – kaže Paunić.

27-godišnji Paunić karijeru je počeo u Partizanu, a igrao je još i za Megu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus, Azovmaš, Lagun Aro, Fuenlabradu i Astanu. Sa seniorskom reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. godine i iste godine zlato na Univerzijadi u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.