Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOV BOMBARDER: Verujem u pobedu nad Zvezdom

Fudbaleri Partizana u poslednjoj superligaškoj proveri pred “večiti derbi” i okršaj sa Crvenom zvezdom, savladali su ekipu Mladosti iz Lučana sa ubedljivih 3:0.
Mrežu gostiju u Humskoj načeo je defanzivni vezista razornog udarca, Saša Marković. Ovaj momak u većem toku JSL šansu je dobijao na kašičicu, a toga je i sam svestan.
- Tačno, nisam igrao, iako sam u finišu jeseni bio standardan. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ne bih ulazio u razloge, važno da je sada sve u najboljem redu. Radostan sam što mi Milinković veruje – istakao je Marković koji je protiv Mladosti zamenio Drinčića da iskusni
fudbaler ne bi zaradio žuti karton i tako propustio meč sezone sa Zvezdom.
- Drago mi je zbog toga, ali Drinčić je ipak majstor. Sve je mnogo lakše kada se postigne gol na vreme i voda posle teče na našu vodenicu. Otvorila mi se pozicija za šut i nisam oklevao. Sve se završilo kako treba – objasnio je Marković.
Bivši fudbaler OFK Beograda stekao je reputaciju jednog od najverednijih igrača u crno-belom dresu.
- To je moja vrlina. Kako treniram, tako ću i da igram – smatra Marković.
Kada je reč o “večitom derbiju”, ovaj momak ne negira da bi voleo da istrči na teren i da pokaže svoje veštine.
- Nadam se da ću igrati, a verujem u pobedu. Iskreno, nadam se da ću postizati i još golova – istakao je Marković, prenosi Sportski žurnal.
hotsport.rs
The post PARTIZANOV BOMBARDER: Verujem u pobedu nad Zvezdom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MILINKOVIĆ: Šaponjić i Živković proradili u pravi čas

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2015

Fudbaleri Partizana u “generalnoj probi” pred “večiti derbi” sa Crvenom zvezdom pobedili su Mlados iz Lučana u Humskoj sa 3:0.. Ono što posebno može da obraduje trenera Zorana Milinkovića jeste dobra forma mladih fudbalera pred okršaj sa Crvenom zvezdom.. - Živković i Šaponjić su iz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.