Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Odložena prodaja Škuletića!

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlučio je da odloži prodaju napadača Petra Škuletića do petka, kada će novoformirani UO raspravljati o njegovom transferu u Lil.

– Ponuda je korektna, to je opšta ocena Upravnog odbora, ali ne bih sada govorio o ciframa. Smatramo da je moralno da aktuelno rukovodstvo ne donosi odluku o odlasku Škuletića zbog Skupštine koja će se održati u četvrtak, a kada se u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bude oformio novi UO, on će i o tome raspravljati – rekao je Mile Jovičić, predsednik Komisije za sprovođenje izborne Skupštine i kandidat za novog predsednika Partizana, prenosi Blic.
Skupština crno-belih, na kojoj će se izabrati naslednik sadašnjeg predsednika Dragana Đurića, održaće se u četvrtak od 16 sati u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.
Podsetimo, francuski Lil je ponudio 2,5 miliona evra za Škuletića, koga bi u Partizanu mogao da zameni Brazilac Kleo.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.