PARTIZAN OBJAVIO CENE: Ulaznice za utakmicu sa Steauom od petka u prodaji

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN OBJAVIO CENE: Ulaznice za utakmicu sa Steauom od petka u prodaji

BEOGRAD - Ulaznice za revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona između Partizana i Steaue prodavaće se od petka na stadionu u Humskoj i poslovnici Tiketlajna u dvorani Doma sindikata.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu Partizana, ulaznice za revanš utakmicu sa Steauom, koja je na programu 5. avgusta od 20.30 u Beogradu, počeće da se prodaju sutra od 10.00 do 18.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << časova na stadionu u Humskoj, kao i u poslovnici Tiketlajna u dvorani Doma sindikata na Trgu Nikole Pašića od 9.00 do 19.00 časova.

Takođe, karte se mogu kupiti i putem sajta Tiketlajn.

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju po 500 dinara, za bočne delove istočne i zapadne tribine po 1.000 dinara, dok za centralne delove tih tribina treba izdvojiti po 1.500 dinara. Karta za lože košta 5.000 dinara.

Iz Partizana je saopšteno da sezonske ulaznice važe za utakmicu sa Steauom.

U prvoj utakmici u Bukureštu, Partizan i Steaua su sinoć odigrali nerešeno, 1:1.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.