PARTIZAN NAŠAO GOLMANA: Jeste iz Niša, ali nije Borjan?

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NAŠAO GOLMANA: Jeste iz Niša, ali nije Borjan?

Fudbalski klub Partizan u potrazi je za novim čuvarem mreže, a u fokusu su tri imena.

Od ranije je poznato da bi uprava crno-belih najradije u Humskoj videla reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, ali taj transfer nije realan. Drugi pik je Milan Borjan, bivši čuvar mreže Radničkog iz Niša, ali se za njegov dolazak u Beograd pita Ludogorec.
FOTO: STARSPORT Ipak, kako stvari stoje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << novi golman Partizana doći će iz grada sa Nišave. Naime, crno-beli su zanteresovani da u januarskom prelaznom roku kupe 23-godišnje Aleksandra S. Jovanovića. Mladi golman ima sjajnu sezonu u Radničkom i primio je svega devet golova za 18 kola. Odlična preporuka da već ove zime obuče crno-beli dres.
The post PARTIZAN NAŠAO GOLMANA: Jeste iz Niša, ali nije Borjan? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.