Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2016, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN DOBIO POJAČANJE: Bivši zvezdaš potpredsednik crno-belih

Posle skoro godinu dana Partizan je pronašao zamenu za Miroslava Berića.

Košarkaški klub Partizan je na sednici Upravnog odbora odabrao novog potpredsednika.
Novi potpredsednik je Milan Iskrin, član Upravnog od 2015. godine kada je došao iz kompanije Delta sport. On je sve vreme učestvovao u vođenju kluba dok je sada dobio bitniju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << funkciju u upravi crno-belih.
Milan Iskrin je 2006. godine takođe kao predstavnik Delta sporta bio u upravnom odboru Crvene zvezde kada je taj klub sarađivao sa “najkom”.
Nakon transfera igrača iz crveno-belog u crno-beli tabor, ili obrnuto, sada imamo redak primer “prelaska” iz upravnog odbora Zveze u UO Partizana.
Vladimira Grkovića je na poziciji poslovnog direktora zamenio Žarko Stojović.
The post PARTIZAN DOBIO POJAČANJE: Bivši zvezdaš potpredsednik crno-belih appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KK Partizan - Izabran potpredsednik i novi poslovni direktor!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2016

Upravni odbor Košarkaškog kluba Partizan NIS postao je brojniji za nove članove, a ujedno su imenovani novi potredsednik i poslovni direktor kluba...Košarkaški klub Partizan NIS dobio je u novog potpredsednika i poslovnog direktora, a imenovani su i novi članovi Upravnog odbora...Na sednici Upravnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.