Ovo su šeširi za LE!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su šeširi za LE!

Evo sastava sva četiri šešira za Ligu Evrope, biće veoma zanimljivo!

Imamo sve učesnike Lige Evrope nakon večerašnjih utakmica, a naravno, naših timova nema jer Partizan, Čukarički, Crvena zvezda i Vojvodina nisu uspeli da stignu do ove faze.

Liga Evrope, rekli bismo, nikada neće biti zanimljivija, jer su u njoj ekipe poput Mančester junajteda, Intera, Rome, Fenerbahčea, Anderlehta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šahtjora, Zenita, Šalkea...

Tešku grupu bi mogli da čine, recimo, Mančester, Roma, Fejenord i Panatinaikos, po mnogima bi ovakva grupa bila i jača od neke grupe u LŠ.

Evo i svih šešira...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbi bez Evrope, nacionalni koeficijent na udaru

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016

Četiri kluba predstavljala su Srbiju ovog leta u kvalifikacijama za evropska takmičenja a nijedan nije uspeo da se domogne grupne faze. Evo kako će neuspesi uticati na nacionalni koeficijent...Večeras su poslednja dva srpska predstavnika eliminisana iz Evrope što znači da domaćih klubova neće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.