Ove utakmice Superlige ispituje srpska policija!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove utakmice Superlige ispituje srpska policija!

List "Blic" saznaje koji mečevu su predmet istrage, uz duel na "Vračaru" između OFK Beograda i Zvezde.

U pitanju su mečevi iz ovog i prošlog šampionata. Osim duela na "Vračaru", već je pominjan i duel između Partizana i Metalca koji je šampion lako dobio.

Iz prošlog prvenstva pod lupom je pobeda Spartaka protiv Donjeg Srema od 3:2 iz 28. kola, Subotičani su slavili golom iz penala u nadoknadi.

Zatim Borac protiv Novog Pazara, Čačani su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobili sa 1:0, meč je takođe rešen iz penala, a gosti su imali mnogo primedbi na suđenje.

U 25. kolu je Radnički iz Niša savladao već otpisane Kragujevčane na "Čika Dači" sa 2:1, a sporna su i dva meča OFK Beograda, poraz od Donjeg Srema 4:0, ali i pobeda nad Borcem od 1:0 u 20. kolu, kada su Čačani imali primedbe na arbitražu sudije Trailovića.

Dakle, to su mečevi o kojima su stigle prijave, sada je na policiji, bilo je dosta povika prošle sezone, ali ne samo prošle, na serije pobeda nekih timova kod kuće koji su na kraju izborili opstanak, tako da je teško verovati da su samo ovih sedam sumnjive.

A da li ima dokaza?

Pa to je pitanje za državu, ovako će sve ostati na tračevima i poluinformacijama...
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA PONOS: Dragoljub Srnić proslavio jubilej u Čuki

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Proteklog vikenda Čukarički je bio gost Borca u Čačku ali sa stadiona kraj Morave nije doneo bodove u Beograd.. .  . U 3. kolu domaćeg prvenstva tim sa Banovog brda doživeo je minimalan poraz iz kojeg će se svakako izvući odgovarajuće pouke kako bi se ekipa što bolje pripremila za nastavak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.