Otvoren rat u Brazilu, navijači prete Fredu oružjem: Oni su kukavice i đubre ovog društva, mesto im je u zatvoru! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren rat u Brazilu, navijači prete Fredu oružjem: Oni su kukavice i đubre ovog društva, mesto im je u zatvoru! (VIDEO)

To što je Nikola Ninković isprozivao navijače Partizana nije ništa u poređenju sa onim kako je pristalice Fluminensea ocrneo njihov doskorašnji miljenik – Fred! Kapiten tima, zvezda prošlogodišnjeg Kupa konfederacija i u tom trenutku junak u očima svakog Brazilca, suočava se na najtežim periodom karijere koji je do tačke usijanja dovela otvorena pretnja navijača slavnog kluba da će njega i saigrače prebiti ukoliko ne prekinu seriju loših rezultata. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Na takav izliv besa Fred je reagovo tražeći da klub i vlasti Rio de Žaneira njemu i svakom fudbaleru tima obezbede telohranitelja i da će, ukoliko se to ne desi, nagovoriti saigrače da stupe u štrajk, tako što neće igrati naredni prvenstveni meč sa Sport Resifeom.

Ukoliko vlast ne preduzme nešto i ne zaštiti nas, ukoliko klupsko rukovodstvo ne spreči kukavice od navijača da upadnu na teren stadiona i vređaju igrače, ja ću, kao kapiten ekipe, nagovoriti momke da ne igramo nedelji susret sa Sport Resifeom“, poručio je Fred.



Razlog njegovog nezadovoljstva leži u činjenici da je nekoliko desetina navijača Fluminensea u sredu jutro priredila vrlu „dobrodošlicu“ igračima na aerodromu, prilikom povratka sa gostovanja iz Santa Katarine, gde su pretrpeli poraz od Čapekoensea (0:1). Navijači su čak pretili su oružjem, zbog čega je ekipa morala da napusti aerodrom pod pratnjom policije.

Ako navijači upotrebe oružje koje im je na raspolaganju, borićemo se i mi našim. Samo, za razliku od navijača, fudbaleri su pošteni radnici, a oni su đubre ovog društva i trebalo bi da budu u zatvoru. To su marginalci, nezaposledni, bantiti, lutalice...“, rezigniran je Fred.

A evo kako je izgledao ispraćaj sa aerodroma...



Inače, i pre ove izjave, navijači su uzeli Freda na zub. Razlog – loše partije koje je pružao na Mundijalu, kad je dao samo jedan gol na šest utakmica, kao i činjenica da je od završetka Prvenstva sveta odigrao šest mečeva za Flu i samo jednom bio precizan, a iznervirao ih je promašenim penalom.

Njegova loša forma uticala je da slavni klub veže tri poraza i osim pada na peto mesto prvenstvene tabele bude eliminisan i iz Kupa Brazila.

Meč Fluminsense – Sport Resife zakazan je za nedelju u 21 sat na stadionu Marakana.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.