Otišao je Stevanović, ali nema straha za mrežu Čukaričkog: Poverenje Nikoli Petriću!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao je Stevanović, ali nema straha za mrežu Čukaričkog: Poverenje Nikoli Petriću!

"On je dugo tu i momak je u kojeg imamo poverenja", kaže Milan Lešnjak

Dosadašnji standardni čuvar mreže Čukaričkog Nemanja Stevanović u petak je zadužio dres Partizana, ali na Banovom brdu su već imali spremnu zamenu za jednog od najboljih čuvara mreže u srpskom fudbalu.

U pitanju je nekadašnji golman Borca iz Čačka Nika Petrić, koji je u klub stigao prošlog leta i strpljivo čekao da dobije pravu šansu.

"Petrić je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dugo tu i momak je u kojeg imamo poverenja. Na probi je već neko vreme još jednan golman Pajović. Planirano je da potpiše ugovor", objasnio je Lešnjak.

Evropski pohod je okončan na drugom koraku, a start domaćeg prvenstva nije takođe nije ispunio očekivanja u taboru Čukaričkog, pa Brđani sutra od 20 časova protiv Radnika iz Surdulice na svom stadionu žele da ostvare trijumf koji bi im povrataio samopouzdanje.

"U odnosu na prošlu sezonu u Surdulici ima promena. Svedoci smo toga daljudi koji su tamo u klubu dobro rade svoj posao poslednjih godina.Poslednje kolo minulog prvenstva igrali smo protiv Radnika na ovomstadionu. Surdulica je bila u plej ofu zajedno sa beogradskim klubovima,klubom iz Novog Sada i Čačka, dakle imali su tim među prvih osam. Imapromena u njihovom timu, kao i u stručnom štabu. Napustili su ih dobriigrači, verujem da su dobri i došli, tako da nas očekuje sigurno dobra ikvalitetna utakmica. Nadam se pobedi", izjavio je Lešnjak.

Što se tiče kadrovske situacije, šefu stručnog štaba su na raspolaganju svi igrači osim Regana koji je u prethodnom meču protiv Radničkog dobio crveni karton i Petra Bojića koji se i dalje oporavlja od povrede.

"Protiv Radničkog smo vodili sa 1:0, kontrolisali meč na dobar način.Imali šanse... Isključenje Regana je najveći razlog konačnog rezultata. Sadesetoricom igrača je bilo znatno teže. Igrači koji su ušli nisu opravdaliočekivanja, konkretno mislim na Mašovića i Lagatora. A do tog 60-togminuta imali smo dobijen meč", smatra Lešnjak.

Od mladog napadača Staniše Mandića očekuje se da razmrda ekipu i bude velika opasnost po gol Surduličana.

"Iskreno, ne znam mnogo o njima. Gledali smo juče video analizu i utisak je da je reč o dobrom timu i da će biti teška utakmica. Nadam se lepom ambijentu na stadionu. Surdulica je prošli meč odigrala nerešeno, mislim da će ovde pokušati da igra fudbal i tome se nadam, obzirom na to da većina timova ovde igra prilično defanzivno i povučeno. Spremni smo za taj susret i nadam se da ćemo prekinuti niz loših rezultata", kazao je Mandić.

Čukarički ne menja politiku, ostaje i dalje otvoren prema ljubiteljima fudbala, pa je ulaz na istočnu tribinu slobodan, dok su ulaznice za zapadnu tribinu koštaju 300 dinara.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.