Oduševljeni Božinov: Pokazali smo da imamo srce i onu stvar!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševljeni Božinov: Pokazali smo da imamo srce i onu stvar!

"Ovo je ono što smo hteli da uradimo, nešto veliko za Partizan“, objasnio je Bugarin

U svlačionici Partizana orila se pesma posle trijumfa nad AZ-om. Veseli su bili igrači Partizana zbog pobede koja im širom otvara vrata druge faze Lige Evrope, a ujedno su uneli u kasu kluba 360.000 evra.

"Svaka čast ekipi, treneru,  svima u klubu,  navijačima. Ovo je top", pričao je ushićeni Valeri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Božinov koji je među poslednjima izašao iz svlačionice.

Reprezentativac Bugarske smatra da je ova generacija na korak od toga da uradi nešto veliko za klub.

“Zaslužili smo sve ove pobede i daj bože da i protiv Augzburga bude sve kako treba. Idemo na pobedu, mi smo Partizan iako nam je i bod dovoljan. Ovo je ono što smo hteli da uradimo nešto veliko za Partizan“, objasnio je on.

Božinov je pohvalio celu ekipu i hrabrost koju su crno-beli demonstrirali u Alkmaru.

“Pokazali smo da imamo veliko srce, muda (piši nešto drugo, nemoj to, rekao je Bugarin). Svi smo verovali u pozitivan rezultat, iako je i Augzburg vodio. Svaka čast i za Bilbao, igrali su pošteno“, jasan je Bugarin.

Prema njegovim rečima, možda je crno-belima bio taličan drugim Bugarin, Ivan Bandalovski.

“Bandalovski nema poraz. Kaže on meni, nikad ne gubimo u sivom dresu. Ja ga pitam otkud znaš. Ma, on je stvarno sjajan,  može da igra gde hoće, Partizanu je potreban štoper. I Ćirković je super i Brašanac i Abče i ovaj mali Subić“...

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.