Odloženo! Partizan može da se koncentriše samo na Evropu

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo! Partizan može da se koncentriše samo na Evropu

Partizan neće za vikend igrati prvenstveni meč, već će moći da se koncentriše samo na Evropu.

Prvenstvena utakmica Partizan-Napredak odložena je da bi se crno-beli što bolje spremili za utakmicu sa Videotonom u Ligi Evropa, rečeno je danas Sportskim u Zajednici prvoligaša.

"Utakmica je odložena da bi se Partizan što bolje pripremio za revanš. Putuju autobusom, što je naporno, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo im izašli u susret. Predsednik i uprava Napretka su takođe imali razumevanja. Dakle, u pitanju je jedan sportski razlog, da se pomogne našim klubovima koji se bore za Evropu", rekao je direktor takmičenja Vladimir Bulatović za naš sajt.

Partizan je u četvrtak igrao kod kuće 0:0 sa Videotonom, dok je Crvena zvezda izgubila u gostima 3:2 od Krasnodara.

Meč Borac-Crvena zvezda je ranije odložen zbog lošeg stanja terena u Čačku i mogućnosti povređivanja igrača, ali i zbog "poštovanja opšteg interesa sprskog fudbala". Revanš mečevi Lige Evropa igraju se u četvrtak.

Partizan je ranije organizovao dobrovoljno davanje krvi pred meč sa Napretkom. Ta akcija će je i dalje u planu, a ulaznice koje davaoci budu dobili važiće i za meč čiji će termin biti naknadno određen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.