Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Nov.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena utakmica Partizan-Galatasaraj zbog bezbednosti

Vaterpolo utakmica između Partizana i Galatasaraja u Ligi šampiona odložena je iz bezbednosnih razloga, saopštio je danas beogradski klub.

Partizan je objavio da je od nadležnih ministarstava tražio mišljenje i da je danas dobio odgovor Ministarstva unutrašnjih poslova u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << se predlaže da se utakmica odloži.

Partizan je naveo da je od Evropske plivačke federacije tražio obaveštenje o novom mogućem terminu. Utakmica je trebalo da se igra u subotu.

Navijač Crvene zvezde ubijen je prošle nedelje u Istanbulu pre košarkaške utakmice Galatasaraj-Crvena zvezda u Evroligi.

Nakon toga su u javnosti podignute tenzije, a huligani su isticali parole mržnje i palili zastave Galatasaraja.

Prošle subote je, takođe iz bezbednosnih razloga, otkazana utakmica Voždovac-Novi Pazar.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.