Od pevanja se nećete leba najesti! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od pevanja se nećete leba najesti! (VIDEO)

Tradicija na pripremama Partizana je nastavljena - novi igrači, omladinci morali da prođu "inicijaciju" - pevanje pred svima. Pogledajte i ISKLJUČITE TON :)

Foto: TV Partizan/screenshot/Mondo Đorđe Lazović

Na pripremama Partizana je vesela atmosfera, što često ističe i novi trener Miroslav Đukić, ali i sami igrači. Momci koji su zajedno već neko vreme, koji su osvojili "duplu krunu", učvrstili su odnose na pripremama na Zlatiboru.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mladog napadača Save Petrova, rođendan je proslavio i vezista Petar Đuričković (napunio je 26 godina), kome su saigrači poklonili tortu, a on poželeo - odbranu "duple krune" i plasman u Ligu šampiona.

Tokom vesele večeri u utorak u zlatiborskom hotelu, dogodilo se ono čega su se novajlije pribojavale - pevanje pesme pred svima, što je tradicija u Partizanu.

Golman Đorđe Lazović, Jovan Kokir zvani "De Brujne", Svetozar Marković, Lazar Vujanić, Strahinja Jovanović... morali su da se late mikrofona, baš kao i napadač Vladimir Đilas, koji je mislio da se "provukao" na prethodnim, zimskim pripremama, ali ga saigrači nisu zaboravili.

Đorđe Lazović je sve bacio u nesvest! Jedva su došli sebi od smeha.

Auh!

POGLEDAJTE SNIMAK TV PARTIZAN



Izvor: TV Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OD PEVANJA SE LEBA NE BI NAJELI: Omladinci Partizana pevali seniorima, evo kako to zvuči (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017

Tradicija na pripremama Partizana se nastavila, te su mlađi igrači tokom večere na Zlatiboru morali da otpevaju nešto seaniorima, zabava je bila urnebesna.. . Samo neka je veselo. Fudbaleri Partizana proslavili su rođendan svog saigrača Petra Đuričkovića, a omladnici su imali zadatak da se late...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.