ONI VEĆ PRETE Trener Augsburga veruje da njegov tim može dati tri gola Partizanu

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI VEĆ PRETE Trener Augsburga veruje da njegov tim može dati tri gola Partizanu

Pobedom u Holandiji nad AZ Alkmarom od 2:1, fudbaleri Partizana su na korak od plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Ostaje im da kod kuće u Beogradu overe plasman, a protivnik u poslednjem, šestom kolu takmičenja po grupama biće im Augzburg.

Ipak, trener nemačkog prvoligaša Markus Vejnzirl uveren je da njegov tim može da poremeti planove izabranicima trenera Ljubinka Drulovića. Podsećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi, Partizan je u prvom meču u Nemačkoj slavio sa 3:1.

''Neverovatno smo tužni posle svega, jer smo bili tako blizu pobede protiv Atletika, a na kraju smo ostali praznih šaka. Sada moramo da postignemo tri gola protiv Partizana u Beogradu. Činjenica je da to možemo da uradimo, to smo i pokazali. U nedelju već igramo sa Volfsburgom i to će za nas biti veliki ispit'', istakao je trener Augsburga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.