ONI NISU MOGLI DA IZGUBE: Evo šta je POSEBNO motivisalo fudbalere Partizana da osvoje Kup (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI NISU MOGLI DA IZGUBE: Evo šta je POSEBNO motivisalo fudbalere Partizana da osvoje Kup (VIDEO)

Crno-beli osvojili duplu krunu.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu 1:0 (više pročitajte OVDE) i tako osvojili Kup, a pred poslednji meč u sezoni dobili su posebnu inspiraciju.

SVI PRIČAJU U TOME: Pogledajte KAKO SU Grobari ispratili igrače Zvezde u SVLAČIONICU! (FOTO)

VULIĆEVIĆ: Niko ne može da nam UKRADE dva KRVAVO zarađena trofeja! (FOTO)

Prethodnih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo stručnog štaba radio je na posebnom projektu crno-belih.

Naime, fudbalerima su 15 minuta pre izlaska na teren puštene video poruke članova njihovih porodica, uključujući i šefa struke Marka Nikolića. Tako su motivisali igrače da pruže svoj maksimum, kao i uvek što se na kraju i odrazilo osvajanjem duple krune.

Crno-beli su na kraju slavili pred skoro 25.000 navijača golom Nikole Milenkovića u 42. minutu, a zahvaljujući i sjajnim odbranama golmana Nemanje Stevanovića u nadoknadi vremena.

Partizan je osvojio 14. trofej Kupa, a prethodno 27. titulu šampiona Srbije, za ukupno šestu duplu krunu u klupskoj istoriji.

Crno-beli će predstavljati Srbiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona narednog leta.

Crno-beli DOBILI nove moguće rivale za kvalifikacije, jedan NIKAKO nije poželjan u Humskoj (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.