Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKUPILI SE CRNO-BELI: Partizan sa neverovatno malim brojem igrača počeo pripreme

Na Dorćolu, u hali ‘Dinamik’ su crno-beli odradili prvi trening pred novu sezonu.

Kako se i očekivalo, u dosta promenjenom sastavu od onoga koji je završio prošlu.
Samo njih četvorica je danas treniralo što se igrača Partizana tiče. Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović i Đorđe Majstorović. Pored njih, tu su bila tri košarkaša koji su na probi, Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Tresač, Vuk Obradinović i Aleksa Novaković, dok je Vanja Marinković gledao trening zbog zdravstvenih problema.
Što se igrača Partizana koji nisu mogli da prisustvuju početku priprema tiče, Obrad Tomić je trenutno sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. dok će američki duo Džejmi Skin i Ijan Bejker stići u nedelju.
Prvi pripremni duel crno-beli će imati sa Temišvarom i Oldenburgom 26. i 27. avgusta, a nakon toga sa Bešiktašem i Igokeom, kao i Megom i Lokomotivom iz Kubanja na prijateljskom kupu.
Crno-beli će učestvovati i na ABA Superkupu koji će se igrati u Baru, a generalnu probu će imati sa Fenerbahčeom 26. septembra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ sa početkom od 19 časova.
The post OKUPILI SE CRNO-BELI: Partizan sa neverovatno malim brojem igrača počeo pripreme appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OTVORENO: Muta Nikolić o finansijskim problemima, ‘šakalima’, ‘krticama’ i novom Partizanu koji predvodi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017

Miroslav Muta Nikolić preuzeo je Partizan u izrazito teškom trenutku, a i sinoćno okupljanje bilo je teško jer je na treningu bilo svega četvorica igrača pod ugovorom.. . Samo njih četvorica je danas treniralo što se igrača Partizana tiče. Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.