ODOŠE ZGLOBOVI: Jusuf Nurkić ‘osetio’ nestvaran dribling Džoa Džonsona (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODOŠE ZGLOBOVI: Jusuf Nurkić ‘osetio’ nestvaran dribling Džoa Džonsona (VIDEO)

Košarkaš Denvera i osvedočeni navijač Partizana doživeo je ono što bi svako voleo da izbegne u NBA ligi, ali se i sam našalio na svoj račun.

Na utakmici protiv Bruklina, u kojoj se naš Nikola Jokić nije proslavio, Džo Džonson je propisno obrukao Jusufa Nurkića driblingom koji izbacuje, ne iz ravnoteže, već iz orbite.
Polazak u dribling, prednja promena, korak nazad, protivnik je na podu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a lopta u dnu mrežice.
Joe Johnson broke Jusuf Nurkic’s ankles but that bench reaction though. @TheJoeJohnson7 #NBArank #NBAVote pic.twitter.com/2sc9hO8ygX
— Basketball Videos (@trendingbaskets) February 9, 2016

Međutim, bivši košarkaš Cedevite je posle utakmice umeo da situaciju ‘prebaci u svoju korist’, tako što se obratio navijačima i potvrdio da su mu ‘zglobovi dobro, samo treba da drži malo leda’.
Don’t worry guys, my ankles are okay. Just need a little ice . Good play by Jonson.
— Jusuf Nurkić (@nurkic23) February 9, 2016

Dobrom potezu uvek treba odati priznanje.
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Bosanac umalo polomio kičmu i zglobove posle prodora Džonsona

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016

Nije imao sreće Denver u Bruklinu. Džo Džonson je u poslednjim sekundama meča postigao poen za trijumf. Bek Netsa je bio nezaustavljiv što je na svojoj koži osetio Jusuf Nurkić...Najbolji pojedinac meča je sjajnom promenom ritma putpuno izbacio centra iz BiH iz ravnoteže. Žargonski, poslao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.