Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2017, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUKA NIKOLIĆA: Partizan napada Rad bez zimskih pojačanja, evo i sastava!

U startnoj postavi igrači iz prvog dela sezone, a na klupi Tavamba i El Monir.

Nema potrebe da se menja pobednička kombinacija, a tim pravilom se vidio trener Marko Nikolić. Kako saznaje HotSport, trener crno-belih je odlučio da na prolećnu premijeru, na Banjici protiv Rada izvede sastav bez zimskih pojačanja. Tako će Tavemba i El Monir biti na klupi za rezervne igrače, kao i Kosović, Ćirković, Mihajlović
Koncepcija ostaje ista >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa dva zadnja vezna, dva krila i jednim klasičnim napadačem, pa Partizan treba da nastupi u sastavu:
Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, Janković, Stevanović, Leonardo, Djurdjević.
NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Odložena utamica u Gornjem Milanovcu!
The post ODLUKA NIKOLIĆA: Partizan napada Rad bez zimskih pojačanja, evo i sastava! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad kažnjen, Đurđević doneo pobedu Partizanu, pa promašio nemoguće! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017

Fudbaleri Rada i Partizana sastaju se na Banjici u prvom prolećnom superligaškom meču (14.00)...Trener Partizana Marko Nikolić izveo je proverene snage na teren, bez Tavambe u sastavu, Leonardo i Đurđević će tražiti put do gola, dok je velika opasnost po njih Drinčić, sjajan izvođač prekida...Rad...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.